Dragi prieteni/dragi colaboratori,

Vă invităm să veniți alături de noi la organizarea și realizarea celei de-a treia ediții a evenimentului MACII ROȘII – Sărbătoarea verii la P.A.V.E.L. Evenimentul va avea loc în data de 28 iulie 2016, în intervalul orar 17.30 – 21.00, în curtea Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alex. Trestioreanu”, situat în București, sector 2, Șoseaua Fundeni nr 252.

 Cu această ocazie, pe lângă sărbătorirea verii, dorim să omagiem copilăria, generozitatea, căldura sufletească, speranța care înflorește acolo unde rațiunea nu mai dă șanse, precum și gingășia sufletului de copil care oferă și primește iubire necondiționat.

 Invitații speciali ai evenimentului sunt copiii cu diagnostic oncologic și părinții acestora, aflați la tratament în Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alex Trestioreanu” și în Institutul Clinic Fundeni.

 Acțiunea estivală va cuprinde un program artistic și surprize spectaculoase. Pentru copii, dorim să organizăm un stand cu dulciuri adecvate stării lor de sănătate: prăjituri dietetice (row vegane, fără cacao), biscuiți Belvita și biscuiți cu ovăz, înghețată artizanală din fructe (cu ingrediente naturale),  răcoritoare (sucuri naturale), fructe uscate (alune de pădure decojite și crude, nuci, migdale crude, caju, stafide și merișoare) și fructe proaspete (mere, pere, nectarine, caise și banane).

Estimăm că la acest eveniment vor participa în jur de 200 persoane (copii, părinți și voluntari).

Pentru a putea oferi copiilor și celorlalți invitați un meniu corespunzător, vă rugăm să binevoiți a aduce câte puțin din bunurile menționate mai sus.

Asociația P.A.V.E.L. – asociația părinților cu copii bolnavi  este una din cele mai implicate asociații de pacienți în domeniul serviciilor sociale pentru copii bolnavi de cancer sau alte boli asociate, asociație cu o activitate continuă în clinici pediatrice de peste 20 ani. Vă mulțumim din inimă!

 

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment cu totul special!

Mihai Benchea

Manager Proiect <<Școala de Spital>>

0737014698

 

Persoane de contact:
D-na Camelia Demeter, organizator eveniment,

tel: 0729 050 616.
D-na Iuliana Ghidu, director executiv, tel. 0737 30 99 62.

Contribuiți la salvarea unui copil bolnav de cancer!
Vă rugăm sunați la:
0900 900 044 (apelabil din rețeaua Telekom)  5 E / apel 

Asociația P.A.V.E.L.  –  asociația părinților cu copii bolnavi de cancer
www.asociatiapavel.ro
http://apeluriumanitare.wordpress.com/
Cancer TelVerde:  0 800 800 421