La început de iulie, National Crime Agency din Marea Britanie, cu suportul Ambasadei Marii Britanii în România, British Council, Colegiul Național al Asistenților Sociali și organizația Salvați Copiii România, prin finanțare Visa Europe, ne invită la workshopul Safeguarding Children from Sexual Exploitation and Abuse.

Cu o structură extrem de provocatoare din punct de vedere teoretic și practic, workshopul va aduce laolaltă 40 de profesioniști – asistenți sociali și consilieri școlari – care vor avea ocazia să  afle cele mai noi informații în domeniul exploatării sexuale și abuzului exercitat asupra copilului și să își valorifice experiența în activitățile centrate pe dezvoltarea abilităților specifice de lucru.

Astfel, timp de 2 zile – 2 și 3 iulie – participanții vor aprofunda teme precum identificarea exploatării sexuale și abuzului; agresorul sexual din mediul online; comportamente de risc în care se angajează tinerii în mediul online; dezvăluirea traumei suferite sau competențe de bază ale asistenților sociali și consilierilor școlari care interacționează cu copii exploatați sexual și abuzați.

Participarea dumneavoastră va fi cu atât mai valoroasă cu cât de ea depinde și formarea colegilor care nu vor avea posibilitatea de a ajunge la eveniment. Asistenții sociali au 20 de locuri!

Pentru mai multe informații legate de eveniment, condiții de participare și formular de înscriere accesați: http://www.cnasr.ro/documente-10-277-ro-Workshop-Protejarea-copiilor-mpotriva-exploatrii-sexuale-i-abuzului.